Tuesday, June 23, 2009

Longevity Now - Het nieuwe Programma van David Wolfe

Wat kun je doen om gezond en energiek oud te worden? Kun je het je voorstellen, dat je nooit meer ziek wordt? Hoeveel tijd zou je dat schelen? Wat zou je allemaal kunnen doen in die tijd? Wat zou je daarvoor over hebben?

David Wolfe is al 15 jaar niet meer ziek geweest. Hij reist de hele wereld over en slaapt weinig. Hoe hij dit doet, onthult hij in zijn nieuwe programma Longevity Now.

Wil je meer weten en een heel leuke gratis video van David Wolfe zien? Kijk dan hier https://bewellbuzz.infusionsoft.com/go/launch/Annet/

Als je je email adres op bovenstaande pagina invult, krijg je de link naar de video per email. Maak je geen zorgen je email adres is safe bij David. De video is echt de moeite waard.

Wednesday, June 17, 2009

Nooit meer ziek zijn, kijk de unieke video's van David Wolfe

Raw food expert David Wolfe heeft deze week een aantal zeer interessante video's online staan, die je gratis kunt bekijken via deze link https://bewellbuzz.infusionsoft.com/go/video1/Annet

Mis deze gratis video's niet. Ze bevatten een schat aan informatie over versterking van ons immuunsysteem op een simpele, natuurlijke wijze.

Kun je het je voorstellen hoe het zou zijn om nooit meer ziek te zijn?
David Wolfe is zelf al 15 jaar niet meer ziek geweest. Hij reist over de hele wereld, slaapt weinig en geeft honderden lezingen per jaar en is het levende bewijs dat zijn ideeën werken ;-)

Kijk nu meteen, zolang deze waardevolle gratis informatie online staat op https://bewellbuzz.infusionsoft.com/go/video1/Annet.

Monday, June 15, 2009

Hoe kun je de Mexicaanse griep voorkomen?

Iedereen is bang de Mexicaanse griep. Is hij echt zo gevaarlijk? Wat kun je zelf doen om je weerstand te verhogen? Hoe kun je verkomen dat je besmet wordt? Luister naar wat Brian Clement van het Hippocrates Health Institute in Florida hierover te vertellen heeft.

Saturday, June 13, 2009

Rauwe cacao (rauwe chocolade) is niet gezond en geen superfood



In mei 2009 kwamen een groot aantal raw food leraren, waaronder ook dokters, van over de hele wereld bij elkaar in Florida voor de 3e Raw Food Summit. Ze spraken over algemene richtlijnen voor gezonde rauwe voeding, ook vanuit wetenschappelijk perpectief.

Iedereen was het er over eens, dat rauwe cacao niet gezond is en ten zeerste wordt afgeraden. Hier zie je Paul Nison die al langere tijd strijd voert tegen de rauwe cacao rage. Andere raw food leraren, die het met hem eens zijn dat je rauwe cacao beter kunt vermijden, zijn o.a. Gabriel Cousens, Brian Clement, Fred Bisci, dr. Tin en Rick en Karen Dina. Rauwe cacao is zeer verslavend en bevat toxische stoffen.

Zelf heb ik met Touch for Health veel mensen getest op rauwe cacao. Het test zelden goed. De gewone gebrande van Houten cacao, die veel en veel goedkoper is, test meestal veel beter. Een goed en veel gezonder alternatief voor cacao is carob. Je kunt rauwe cacao in recepten gewoon vervangen door dezelfde hoeveelheid carob.

Alles over zonnekijken, solar healing, sungazing in 2 minuten



Toen HRM in Nederland was, vroegen we hem in 2 minuten uit te leggen wat sungazing, solar healing of zonnekijken is en hoe je het doet. Hier is het filmpje dat we maakten.

Wil je meer weten of sungazing en de gratis mp3 over sungazing van HRM downloaden, kijk dan op www.zonnekijken.blogspot.com.

Tuesday, June 9, 2009

Raw Food Weekend, 11 t/m 13 september 2009, Elshof (Overijssel)

Samen buiten eten aan de lange tafel.


De lekkerste lijnzaadcrackers. Rawfood is meer dan sla en groente .... ;-)

Wil je in één weekend alles leren over raw food, kom dan van 11 tot 13 september 2009 naar het Raw Food Weekend in Elshof. Dit is alweer het derde weekend dat we dit jaar organiseren. De eerste twee waren een geweldig succes en er was alweer veel vraag naar een nieuw weekend.

De weekenden worden gegeven op de mooie boerderij van Dick en Jolanda van Centrum Padmé in het landelijke Elshof (tussen Deventer en Zwolle). Je kunt er heerlijk buiten zijn, genieten van de rust, samen buiten eten aan de lange tafel en bij het kampvuur de zonsondergang bekijken.

Tijdens het weekend leer je dat voeding heel persoonlijk is. De ideale voeding is voor iedereen anders. We helpen je een goeie balans voor jou te vinden. Verder geeft Dick dagelijks Dru yoga en helpt Jolanda je om je ervaringen een plek te geven door middel van creativiteit. De kunstwerken die hieruit voorkomen zijn rondom verbluffend.

Raw food kok Bart verwent je tijdens het weekend met de heerlijkste creaties, van de meest gourmet raw food maaltijden tot simpele salades. Wie het leuk vindt, kan hem helpen in de keuken en zo de fijne kneepjes van het vak leren.

Kortom een weekend om veel inspiratie op te doen en je weer helemaal op te laden voor komende winter. Veel deelnemers houden na afloop contact, wat je de nodige steun kan geven om na dit weekend lekker door te gaan. Het blijkt dat veel mensen hier erg blij mee zijn, weer eenmaal terug in het dagelijks leven.

Kijk voor meer informatie over dit weekend op http://www.rawfood.nl/.

Het uitzicht 's in Elshof, avonds samen aan de lange tafel.

Saturday, June 6, 2009

Raw food lezing Tonya Zavasta, Amsterdam, 28 juni 2009

Met gratis e-book “100 Days to 100% Raw”
Tonya Zavasta

Raw food lezing Tonya Zavasta in Amsterdam, 28 juni 2009
Met gratis e-book “100 Days to 100% Raw”

Wil je een geweldige raw food lezing meemaken? Dan kan ik je de lezing van Tonya Zavasta op zondag 28 juni in Amsterdam om 14.00 uur zeer aanraden (Engels).

Tonya is in Amerika heel bekend, ze is gespecialiseerd in:

1. raw food en gezondheid
2. schoonheid van binnenuit en natuurlijke cosmetica
3. antiveroudering
4. kwantumfysica en kwantumgeneeskunde

Het leuke van Tonya is dat ze ingewikkelde informatie op een heel heldere manier met veel humor kan brengen. Haar lezingen zijn altijd één groot feest.

Kijk op www.RawFood.nl als je alvast een indruk van Tonya Zavasta wil krijgen, met haar grappige Russische accent ;-)

Heb je zin om naar de lezing te komen, bestel dan snel een kaartje op www.RawFood.nl
Je krijgt dan bovendien het e-book "100 Days to 100% Raw" van Tonya Zavasta cadeau, zodat je gelijk aan de slag kunt.